Cokelat Mould - Oreo Mould

8:51 PM
Oreo Bride Groom - RM 17.00 per mould
Kod : Bride Groom Oreo


1 mould bleh buat 8 pcs coklat
Contoh hasil dari mould ni
More... 0 comments

Cokelat Mould - Oreo Mould

8:44 PM
Oreo Flower Mould - RM 10.50 per mould
Kod : Oreo Flower

1 mould bleh buat 8 pcs coklat
Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould

Contoh hasil dari mould ni


More... 0 comments

Cokelat Mould - Oreo Mould

8:36 PM
Oreo Love Mould - RM 10.50 per mould
Kod : Oreo Love


1 mould bleh buat 8 pcs coklat
Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould

Contoh hasil dari mould ni



More... 0 comments

Cokelat Mould - Oreo Mould

8:33 PM
Oreo Plain Mould - RM 10.50 per mould
Kod : Oreo Plain


1 mould bleh buat 8 pcs coklat
Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould

Contoh hasil dari mould ni



More... 0 comments

Cokelat Mould - Oreo Mould

8:31 PM
Oreo Sport Mould - RM 10.50 per mould
Kod : Oreo Sport


Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould

More... 0 comments

Cokelat Mould - 3D Mould

7:42 PM
3D Rectangular Box Size M - RM 10.50 per mould
Kod : 3D Rectangular Box Size M


Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould



More... 0 comments

Cokelat Mould - 3D Mould

7:39 PM
3D Love Box Size XL - RM26.00 per mould
Kod : 3D Love Box XL




Untuk Box Coklat Size XL
Penutup dan Tapak
Ukuran : 24 cm X 16cm
More... 0 comments

Cokelat Mould - 3D Mould

7:34 PM
3D Love Box Size M - RM 10.50 per pcs
Kod : 3D Love Box M Size



Beli 5 pcs mould (leh campur) dapat harga RM 9.50 per mould

Contoh hasil dari mould ni



More... 0 comments

Cokelat Mould - Alphabet

7:30 PM
Alphabet Mould - RM 10.50 per mould
Kod : Alphabet


More... 0 comments

Cokelat Tools

Powered by Blogger.


About Me

My Photo
siti halijah
emak pd dua org pu3 yg comel n aktif.. syg sgt kt family aku..muahhhh
View my complete profile

Order / Pembayaran / Penghantaran

Order / Tempahan :

Sekiranya anda berminat untuk membeli produk dari Cokelat Tools bolehla membuat tempahan dengan menghantar email ke shn7783@gmail.com @ shn7783@yahoo.com dengan menyatakan produk yang dikehendaki beserta kod produk dan jumlah. Sertakan sekali nama dan alamat untuk penghantaran.

Pembayaran :

Pembayaran hendaklah dilakukan dalam setelah pihak anda menerima invois dari pihak kami. Setiap order hanya boleh di 'book' selama 3 hari dan sekiranya jumlah tempahan melebihi rm 50.00 anda hendaklah membayar deposit separuh harga barangan untuk mengelak dr insiden backout buyer.. xmoh backout buyer k.. Akaun bank hanya akan diberikan setelah kita mencapai kata sepakat ye...

Penghantaran:

Pihak kami akan membuat penghantaran untuk mould setiap hari khamis. Penghantaran akan dilakukan dengan menggunakan ABX Ekspress (1-2 hari delivery) dengan kadar bayaran seperti berikut :

Kos Pos
1 - 5 pcs = RM 7.00
6 - 10 pcs = RM8.00
11 ke atas kami akan maklumkan berdasarkan rate yang ditetapkan ABX.

Followers

Mesti Baca!!

1. Kami hanya mengalu-alukan pembeli yang benar2 serius utk membeli produk. Backout Buyer akan di senarai hitam kan dan nama dan detail akan dipaparkan di sini..



2. Sekiranya anda mempunyai alasan yang kukuh untuk membatalkan order, sila email kpd kami dengan kadar segera.. ini adalah untuk mengelakkan kerugian..



3. Risiko untuk setiap pembelian ditanggung oleh pihak pembeli sekiranya ianya tidak berpunca dr pihak kami. Sebarang kerosakan yang berlaku semasa penghantaran kami tidak akan ditanggung oleh pihak kami.



4. Harga bagi setiap produk yang dipaparkan tidak termasuk kos penghantaran. Kami menggunakan ABX Ekspress sebagai perantara untuk menghantar barang.



5.Setelah anda menerima parcel, bolehla email kami sbg makluman kpd kami. Sekiranya kami tidak menerima apa-apa email dalam masa 08hari kami andaikan pihak pembeli sudah menerima parcel tanpa sebarang masalah. Sila pastikan anda / wakil anda ada untuk menerima parcel.. Sekiranya tidak ada proses penghantaran tak dptlah nak dilakukan dgn betul kn...

Colors Catalog by Maya